Адвокатите разориха Гала

Гласувайте за статията

Тази грешка на тв водещата й излязла доста скъпо

Тв водещата Гала понесе доста сериозни загуби през последните пет години.

През това време тя бе подсъдима по дело за обида и клевета, което бе заведено от нейна колежка – журналистката Еми Мариянска.

Тези дни Гала се е жалвала пред свои близки приятелки, че е олекнала със 100 хиляди лева, които е пръснала за адвокати. Въпреки това обаче тя силно се надявала парите да й помогнат да се избави от присъда.

Гала

Тази грешка на тв водещата й излязла доста скъпо

За нейно огромно съжаление щедростта и напъните на защитниците й не дали резултат. Както стана ясно още през миналата година тя бе осъдена по заведеното от Мариянска дело.
Незнайно защо Гала била толкова притеснена и е пръснала толкова много пари, след като присъдата се оказала нищожна.

Тъй като й била първа поред, на Гала й било наложено административно наказание и била осъдена да плати смешно ниска глоба.
В гилдията обаче гледат на нея с насмешка заради позорния начин, по който тв водещата направила опит да шиканира делото, за да го изкара извън давност.

Дори самата тя осъзнала колко много си е навредила по този начин, но вече било твърде късно. Именно заради множеството въртели, които създала, делото от най-обикновено се превърнало в заплетен случай.
В резултат на това то се проточило в 18 съдебни заседания в продължение на 4 години и 4 месеца.

Гала изпаднала в шок, когато въпреки положените усилия в крайна сметка я осъдили. Имайки предвид факта, че клеветата по адрес на Мариянска е извършено на работното й място в предаването „На кафе“, където я нарекла „лъжец“, съгласно закона СЕМ трябвало да я свалят от екран поне за известно време. Това обаче така и не се случило.

Запознати издават, че това се дължи на факта, че Гала вдигнала на крак цялото ръководство на Нова тв. Тя се примолила дори на най-високопоставените шефове да се застъпят за нея, за да не рухне кариерата й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар