Трай, бабо, за хубост: Джулиана Гани си отряза обонятелния орган!

Трай, бабо, за хубост: Джулиана Гани си отряза обонятелния орган!
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани си отряза обонятелния орган!

Джулиана Гани отново легна под ножа. Плеймейката си коригира носа. „Искам да ми стане по-кукленски носа и няма да се спра докато не постигна желаната визия“, сподели преди време Гани.

Джулиана Гани

Джулиана Гани не спира да се прави изкуствена

Джулиана Гани не за първи път ляга под ножа. Мис Плеймейт обича да се коригира и това е превърнала като част от живота си. Атрактивната блондинка е богата наследница на куп имоти. Пловдивчанката с екзотимно име е завършила музикално училище.

И се е дипломирала със специалност „Икономика на туризма”. Преди да завърши висшето си образование тя спечели титлата „Мис Тунинг 2014”.

А преди това взе приз и за „най-стилна плеймейтка”. Джулиана Гани се изявяваше и като водеща в предаването „Комисията Павлов” по ТВ7.

Преди време тя си направи операция и си сложи силикон в гърдите. Твърди, че в устните си има само хиулоронова киселина, която се разгражда през няколко месеца.

Сега обаче атрактивната красавица отново ляга под ножа. За целта двамата със съпруга си Станимир ташев отлетяха за Германия.

Дни преди пластичната интервенция двойката запали мрежата с провокативни снимки. Но фотото се вижда как двамата се радват на ваната в супер луксозен хотел към класната клиника.

Няколко часа след операцията моделката написа следното на стената си във Фейсбук.

„Всичко мина успешно, а моят любим мъж е до мен, в най-трудните моменти!Затова е семейството-в радост и мъка, да бъде заедно!“.

И се похвали, че дори с бинтове и марли нейния Станимир Ташев не е спрял да й казва, че е много красива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар