Стана ясно защо Слави Трифонов слиза от екрана

Шоуменът вече сериозно е дотегнал на зрителите
0

Шоуменът вече сериозно е дотегнал на зрителите

Стана ясно каква е причината, поради която Слави Трифонов се оттегля, а предаването му слиза от екран.

Оказва се, че до СЕМ редовно пристигат множество искания от зрителите предаването на Слави Трифонов да бъде свалено незабавно от екран.

Една от най-честите причини за напористото желание на зрителите, са твърде вулгарния език и арогантното поведение, което Слави Трифонов демонстрира в ефир. Мнозина са категорични, че е безумно да продължава да се дава трибуна за изява на екземпляр като него.

Слави Трифонов
Шоуменът вече сериозно е дотегнал на зрителите

Голяма част от зрителите очакват от СЕМ да свалят незабавно предаването на Слави Трифонов от ефир, ако се съди по постъпилите оплаквания.
Всички те са категорични, че не могат да го търпят повече, тъй като преминава всички общоприети граници.

В същото време председателят на СЕМ – доц. Георги Лозанов уточнява, че регулаторният орган не е упълномощен да спира или сваля предавания от ефира. Той твърди, че понякога исканията на зрителите са абсурдни, но е факт, че тяхната гледна точка е различна.

Справка сочи, че в рамките на една година в медийния регулатор постъпват над 6 хиляди сигнала срещу телевизионни предавания, филми и реклами. Обикновено подателите на тези жалби са хора на средна възраст. Всеки един от тези сигнали получава задължително отговор.

Прави впечатление, че освен „Шоуто на Слави“, другото недолюбвано предаване в националния ефир е „съдебен спор“, което се излъчва по Нова тв. „Съдби на кръстопът“ също не остава по-назад, а според зрителите се излъчва в неподходящо време

Междувременно изпълнителят Дамян Попов също погва Слави Трифонов в социалната мрежа. Причината обаче не е в предаването му, е по повод на скорошния му статус за автомелето, причинено от Дивна. Припомняме, че произшествието едва не отне живота на приятелката й Кристин Илиева.

Попов е категоричен, че е изключително лесно да нападаш човек, когато е най-уязвим. Той е категоричен, че тезата на Трифонов е крайно абсурдна, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.