Джулиана Гани публикува стряскащи снимки от болницата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Брадърката отлетя за Германия, за да се подложи на поредната пластична операция

Плеймейтката Джулиана Гани изплаши почитателите си със снимките, които публикува от болничната си стая.

По всичко личи, че брадърката е решена да преследва мечтата си докрай и няма да се спре пред нищо. Джулиана Гани легна за пореден път под ножа, за да коригира носа си, отбелязва BGLIFE.

Тя споделя, че много иска да има по-кукленски нос и няма да спре, докато не постигне визията, за която винаги е мечтала. Очевидно, че моментът за поредната корекция вече е настъпил. Само преди броени дни тя отлетя за Германия, придружена от съпруга си Станимир Ташев.

Джулиана Гани

Брадърката отлетя за Германия, за да се подложи на поредната пластична операция

В деня, преди да бъде извършена хирургическата интервенция на Джулиана Гани, тя и половинката й запалиха мрежата с горещ кадър от ваната. Двамата се бяха щракнали в мета скъпарския хотел към клиниката, в която плеймейтката се подложи на поредната пластична корекция.

Няколко часа след операцията, Джулиана Гани написа на стената си в социалната мрежа Фейсбук, че всичко е минало успешно. Разбира се това, което я прави най-щастлива е фактът, че съпругът й Станимир я подкрепя и е до нея във всички трудни моменти.

Джулиана посочва, че именно за това е семейството – хората трябва да бъдат заедно не само в радостните мигове, а и в трудните и мъчителни моменти. Именно тогава те са си най-нужни. Тя споделя, че дори и в този й вид, с марли и бинтове, половинката й не спира да й повтаря, че я обича.

Нещо повече, от вчера до момента той й е заявил неколкократно, че дори и сега, когато лицето й е почти цялото в бинтове и марли и не се вижда добре, изглежда повече от прекрасно, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар