Меган и Хари ще разполагат с трева на сватбата (Вижте кой от гостите ще я занесе)

Гласувайте за статията

Меган и Хари ще получат изненада от гост на сватбата

Меган и Хари ще разполагат с трева на сватбата си. Кралската сватба предизвиква много силен интерес по цял свят. Всяка подробност около събитието се съобщава от двореца Кенсингтън, а след това се разпространява из цял свят. Това е едно от най-коментираните събития в световен мащаб, откакто актрисата и принца се сгодиха.

Меган и Хари вече взеха най-важните решения свързани с тяхната сватба на 19-ти май. Те избраха мястото и тортата. Тортата ще е с лимон, бъзов цвят и ще бъде украсена с цветя. Шеф Клеър Птак е избрана да сътвори сладкото изкушение. Сладкарката използва  в своите торти сезонни и органични съставки и това допаднало много на Меган и Хари. Актрисата избра и своята булчинска рокля, която никак няма да е евтина. Моделът на дрехата още се пази в тайна. Гостите на събитието ще са около 600, а сред тях ще има много известни личности. Сред гостите ще е дори Обама.

Меган и Хари са организирали така сватбения си ден, че представителите на широката общественост да се чувстват  част от тържествата, пишеше в официалното съобщение на двореца Кенсингтън преди дни.

Реге певецът Шаги също се изказа за кралската сватба. Като първокласен ямаец той заяви, че ще донесе първокласна марихуана за сватбата, ако го поканят, защото без нея няма да е весело.

„Надявам се, че ще получа покана. Може би ще им трябва ямаец, някой, който да има трева. Някой трябва да донесе на партито. Тревата е от съществено значение за добро забавление”, каза реге изпълнителят. Певецът ще бъде гост по повод 92-рия рожден ден на кралица Елизабет II на 21-ви април  в „Роял Албърт Хол”.

Меган и Хари ще разполагат с трева на сватбата

Меган и Хари ще разполагат с трева на сватбата

Шаги съвсем скоро заяви, че неговият стил музика и канабисът са средствата, които могат да сложат край на тероризма по света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар