Ким Кардашиян плаче заради Кание Уест: Семейния ни живот е кошмар!

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян се развежда, не издържа повече с Кание Уест

Много медии в последните дни поставиха на кориците си риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й Кание Уест, който нарекоха като „съпруг от ада“. Повод за сравнението е слухът, че Ким не може да живее повече с него. И че се готви за развод на стойност поне 1 милиард долара.

Твърди се, че кралицата на риалити форматите най-накрая е готова да вземе бъдещето си в собствените си ръце и да се разведе. Освен, че трябва да гледа три деца, също така се оказа принудена да се грижи за съпруга си, сякаш е дете.

„Определено животът й с Кание става все по-труден. Ким стигна до границата. Той не помага за децата, нервен е, постоянно получава изблици на ярост. Буквално се е превърнал в звяр … А от раждането на Чикаго, атаките стават все по-чести и сериозни. Често се Ким се чуди дали животът й няма да е по-лесен без него“, съобщиха за близкия приятел на Ким.

Самата Ким Кардашиян преди доста време призна, че Кание Уест има проблеми със здравето и нервите. Тя призна, че той е преживял нервен срив, но се лекува. След този коментар певицата не е правила други намеци за проблеми в семейството си. Въпреки това, напоследък брюнетката се появява само соло, което отново провокира слуховете, че двамата със съпруга й са пред раздяла.

От друга страна, по време на посещението си в Япония Ким ревностно насърчаваше новата модна линия на Кание Уест. Риалити звездата не направи никакви коментари за това, че се разделят. Брюнетката също така отказа да потвърди, че именно тя е поискала развода.

Ким Кардашиян пред развод?

Ким Кардашиян пред развод? сн. Instagram

Тя си остава зад единственото изявление, което направи неотдавна. А то е, че всичко е наред и че двойката има щастлив брак и семеен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар