Скандал: Владо Карамазов изригна срещу колегите си от „София Ден и Нощ“! (още подробности)

Скандал: Владо Карамазов изригна срещу колегите си от „София Ден и Нощ“! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Владо Карамазов яко наплю актьорите от „София Ден и Нощ“, както и други ТВ продукции!

Секссимволът Владо Карамазов яко е избеснял. Той скочи срещу свои колеги, които обаче никога няма да приеме като такива. Става дума за непрофесионалните актьори, които заливат телевизионния ефир от няколко години насам. И се превръщат в истински звезди за броени месеци.

Владо Карамазов

Владо Карамазов скочи бесен срещу непрофесионалните актьори, взимали славата и хляба на истинските

Именно това не може и не иска да приеме Карамазов, който е убеден, че актьорската професия изисква солидно образование и поне десетина години опит на сцената или в киното.

От думите му става ясно, че той се дразни от любимците на публиката, каквито са към днешна дата звездите от „София Ден и Нощ“. Всички те или поне 99 процента от тях не са истински актьори, но се радват на огромна слава и популярност.

Разбира се, други продукции като „Съдби на кръстопът“, „Истински истории“, новият филм „Немезис“ също са повод за ярост у Владо Карамазов. Във всички тях участват хора, които не са й помирисвали НАТФИЗ.

„Много мразя, когато непрофесионалисти завземат сферата на професионалистите. Тези примери показват, че всеки би могъл да стане актьор, което не е вярно.

Чувам от тези непрофесионални актьори, че имат театрални школи?! Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор. Това е съсипване на млади хора, тотално объркване и обезценяване на нашата професия, за която даваме целия си живот.

Започваме да ставаме добри след десетата година в тази професия. А изведнъж идват някакви хора, стават звезди от пошли телевизионни предавания за два месеца. И те вече се водят актьори, което не е честно“, не може да се примири Владо Карамазов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар