Анелия разби пайнерките: Не живея за награди! Аз имам много повече (още подробности)

Анелия разби пайнерките: Не живея за награди! Аз имам много повече (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Анелия показа, че не й дреме за ниските страсти и евтините награди!

Поп фолк дивата Анелия разби много от колежките си в Пайнер и ги навря в миша дупка. С работата си, с успехите си и с последните си признания. А именно – певицата разкри, че се чувства удовлетворена и щастлива, без каквито и да било наградки.

Анелия

Анелия направо размаза бездарните си, но напористи колежки от Пайнер

Наскоро бившата жена на Коко Динев представи новия си албум „Дай ми още“, който събра почти всички представители на гилдията. Песните от албума предизвикаха фурор сред феновете. А това е и най-голямото признание на изпълнителката.

„За мен наградите са суета, която храни егото, но истинското признание е на сцената. Тогава, когато видиш плодовете от труда си. „Дай ми още“ има безспорен успех, с който се гордея.

Била съм мотивирана, но никога лакома по отношение на наградите. Лаком може да бъде само изгладнелият, а на мен никога не ми е липсвало нещо в професионален план. Винаги съм се чувствала оценена“, изстреля в свое интервю Анелия, с което накара доста от чалгаджийките да позеленеят от яд и завист.

Певицата обаче ги довърши тотално с убеждението си, че родният музикален пазар трябва да се изчисти от много еднодневки и пошли певачки.

„По-добре да има малко, но качествени изпълнители. Култът ражда фалш… Всичко прекалено е крайност, по-скоро в негативната посока“, категорична е Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар