Окончателно! Това е краят на Биг Брадър

Окончателно! Това е краят на Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Пошлият риалити формат остава в историята

Новината, която донесе пълно удовлетворение на интелигентните българи и им даде повод да ликуват бе, че краят на Биг Брадър е близо.

Риалитито се излъчва от дълги години в българския ефир, а напоследък си спечели много повече врагове, отколкото почитатели. Средноинтелигентните българи са категорични, че Биг Брадър е изключително пошъл формат, който само може да ви навреди, но не и да ви е от полза с нещо.

Единственото, което човек може да види в този формат, са непрестанните изцепки на личности, които по незнайно какви причини са наречени ВИП-ове. За времето, в което Биг Брадър се излъчваше в българския ефир се нагледахме на всякакви пиянски изцепки, скандали, побоища и какви ли не още грозни цени.

Биг Брадър

Пошлият риалити формат остава в историята

Е, това е краят! Пошлият риалити формат отива в историята. На този етап Тото от „СкандаУ“ и Джино Бианкалана остават последните победители във формата, след като го спечелиха през миналата година.

За никого не е тайна, че продуцент на риалитито Биг Брадър, е Нова тв. Именно медията продуцира и финансира шоуто. Дейността по заснемането и техническото обезпечаване на предаването пък бе поверена на „Олд скуул“ на Нико Тупарев.

До този момент обаче от Нова тв все още не са възложили на Нико Тупарев и хората му организирането на нов мащабен проект. Обикновено Биг Брадър стартира през септември и продължава до декември.

Запознати твърдят, че една от причините, поради които риалитито най-вероятно ще остане в историята е фактът, че лицензът на най-голямата независима продуцентска компания „Ендемол“, е изтекъл.

Холандската риалити империя, която стои зад предавания като „Страх“, „Сделка или не“ и Биг Брадър, е предоставила лиценза за излъчването в България на Нова тв. От своя страна пък медията го прехвърля на Нико Тупарев като подизпълнител.

На този етап от Нова тв все още не са предприели никакви действия за подновяване на лиценза към „Ендемол“. В медията вече са настроени доста песимистично по отношение на нова инвестиция в риалити формата. Основната причина за това е множеството негативи, които Биг Брадър си навлече в последните два сезона, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар