Нова тв нанесе тежък удар по Гала

Нова тв нанесе тежък удар по Гала
3 (60%) 1 vote

Тв водещата бе изгонена от студиото заради друго предаване

Нова тв нанесе неочаквано тежък удар по водещата на предаването „На кафе“ – Гала.

Запознати издават, че Гала и предаването й, са били изгонени от студиото, което обитаваха години наред.
Освен „На кафе“, същата съдба е последвала и друго от рейтинговите предавания на медията – „Съдебен спор“.

Промяната се е наложила заради необходимостта от по-голямо пространство за новото кулинарно състезание в ефира на Нова тв – „Hell’s Kitchen“. Освен това малцина са наясно с факта, че целият екип на предаването нощува в къщата на Биг Брадър в Нови хан, която е приспособена на хотел.

Гала

Тв водещата бе изгонена от студиото заради друго предаване

Готвачите и помощник-готвачите не мърдат от Нови хан. От къщата те отиват направо в импровизирания ресторант, в чието студио до неотдавна се помещаваха Гала и Нана. Студиата на двете предавания са преместени по-надолу в телевизионния комплекс. Големите рокади са се наложили заради спецификата на кулинарното шоу. В крайна сметка тези промени не бяха усетени по никакъв начин от зрителите.

Из коридорите на Нова тв дори се носи мълвата, че Гала е изключително доволна от настъпилите промени. Радостта й била породена от факта, че докато останалите се трудели по преместването на студиото, тя успяла да си открадне няколко почивни дни. Разбира се всички те били посветени на любимия й Стефан.

Докато останалата част от екипа се трудела неуморно да премести студиото, гримьорната и всички останали екстри, Гала и Стефан отмаряли в Банско.
Почивката на тв водещата породи нова клюка по неин адрес. Някои твърдят, че Гала се е сдобила с тузарска вила в планината в затворен 5-звезден хотелски комплекс край Банско.

Доколкото може да се вярва на мълвата, тв водещата и Стефан купили имота през миналата есен. За него телевизионното семейство броило 300 хиляди лева. Ролята на неформален брокер на имота изиграла колежката й – синоптичката Никол Станкулова. Тъй като тя била чест посетител на планината, издействала на Гала доста сериозна отстъпка от цената на имота, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар