Защо депутатът Кирил Добрев крие съпругата си? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Не крие, че е пътешественик по душа

Мнозина си задават въпроса защо народният представител от редиците на БСП – Кирил Добрев крие упорито съпругата си.

Оказва се, че нежната половинка на Кирил Добрев избягва умишлено публичността. Тя следва това правило през целия му политически път.

Половинката на депутата никога не го придружава на важни събития, нито пък присъства на семейните снимки. За никого от почитателите на Кирил Добрев не е тайна, че той обича да споделя снимки от важни празници или лични поводи в социалните мрежи.

Кирил Добрев

Антония не крие, че е пътешественик по душа

Съпругата на Кирил Добрев – Антония Добрева предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Вместо да позира до половинката си, тя съчетава повече от успешно служебните успехи с майчинските си задължения.

От дълги години тя работи като банков експерт в Българска банка за развитие. Според запознати Антония Добрева се ползва с голям авторитет сред колегите си.
Прави впечатление, че избягва да споменава името на съпруга си в неформални разговори. От екипа на финансовата институция обаче не спирали да я подпитват под формата на шега защо съпругът й я крие.

В същия шеговит тон половинката на Кирил Добрев отговаряла, че зад всеки успешен мъж стои по една жена. По този начин тя парирала атаките им. В заключение посочвала, че двамата със съпруга й имат различни занимания. Красивата блондинка не е само перфектна домакиня. Тя никога не е крила, че по душа е пътешественик.

В последно време обаче със съпруга й им остава все по-малко време да обикалят света. Освен това всичките им пътувания са съобразени и с двете им деца – синът им Николай, който вече е студент и дъщеря им Ема, която е ученичка.

Антония Добрева разкрива, че една от любимите й дестинации е Париж. Последния път, в който имала възможност да му са любува обаче бил през 2015 година, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар