СЕМ погна Слави Трифонов заради просташки изказвания Преглеждания: 5320

0
Оценете този post

СЕМ отново взе на мушка Слави Трифонов

СЕМ иска да свали „Шоуто на Слави“ заради просташкия език на водещия

СЕМ погна Слави Трифонов. Жесток скандал се завихри в медийния регулатор след като ежедневно стотици зрители пращат гневни писма с искане шоуто на Дългия да бъде спряно. Като основната причина за това е невъздържания, често вулгарен език на водещия. Както и доста агресивното му поведение.

„Спрете този водещ! Не можем да търпим повече! Преля всякакви граници!”, са част от съобщенията, постъпили в регулатора. Председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов пък сподели, че СЕМ не е упълномощен да спира или сваля от ефир тв предавания.

„Понякога исканията са невъзможни и абсурдни, но от гледна точка на зрителите това не е така”, разкрива Лозанов.

Слави Трифонов„Шоуто на Слави” удря всички рекорди за просташко и вулгарно предаване. Безумно е как това долнопробно шоу, което излага цяла България все още не е свалено от ефир”, гласи гневен коментар на тв зрител.

Справка показва, че годишно в СЕМ пристигат близо 6000 сигнала срещу телевизионни предавания. Освен „Шоуто на Слави”, на прицела на аудиторията са още „Съдебен спор” / за нарушаване на човешките права/ и „Съдби на кръстопът” /заради неподходящ час на излъчване/.

Всички те не остават без отговор.

Междувременно певецът Дамян Попов погна Слави заради нападките му срещу Дивна. Както е известно, певицата катастрофира с приятелката си Кристин Илиева, като последната е в много тежко състояние.

С пост в мрежата Слави заяви, че Дивна заслужава затвор за престъплението си. Дамян Попов обаче побърза да я защити.

„Много е лесно и любимо да нападаш човек, когато е най-слаб и уязвим. Да ме извинява г-н Трифонов, но тезата му е безкрайно абсурдна. Да сравниш случая на Дивна с Максим Стависки е безумно.

Дивна не е убила никого (И Слава Богу!), нито е употребила наркотици, или алкохол”, пише още Попов.

„Явно всички, които хейтват и нападат са безгрешни шофьори и никога не са превишавали скоростта, или може би са застраховани от инцидент на пътя! Желая бързо оздравяване ни на двете момичета!!!”, каза още той, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.