Димитър Рачков накара Мария Игнатова да позеленее от яд

Гласувайте за статията

Актьорът полази по нервите на бившата си

Не може да се отрече, че актьорът Димитър Рачков определено знае как да накара бившата си изгора Мария Игнатова да позеленее от яд.

Припомняме, че в миналия епизод на шоуто „Като две капки вода“, Златка Райкова получи предложение за брак от приятеля си – ММА боецът Георги Валентинов.
Димитър Рачков заяви, че започва да си търси нова булка, след като Златка Райкова попарила мераците му.

Разбира се всичко това бе на шега. Факт е обаче, че скандалната му раздяла с колежката му Мария Игнатова далеч не остана незабелязана от аудиторията. От няколко месеца насам нито един от двамата не смее да афишира отношенията си с друга половинка.

Димитър Рачков

Актьорът полази по нервите на бившата си

Димитър Рачков предложи брак дори на Хилда Казасян с думите: „Ти не си моят последен влак, но аз съм твоят“. Хилда Казасян му обеща, че все пак ще си помисли. Тя уточни, че трябва да проведе няколко разговора с приятеля си пламен.

От думите й стана ясно, че той я обича. Едва след като си изяснят отношенията с него обаче, ще може да даде категоричен отговор на Димитър Рачков.
На свой ред актьорът допълни, че вече е ангажирал свещеник и служителка от Столична община, за да бъде всичко, както си му е редът. И най-вече да е истинско.

Това, което разсмя за пореден път зрители и публика бе фактът, че Димитър Рачков дори не възрази на желанието той да е жената в семейството. Той заяви, че е готов на всичко само и само сватбата да се осъществи в крайна сметка.

След като Рачков заяви, че вече се е погрижил и за пиротехниката за сватбеното тържество, цялото студио на „Като две капки вода“ стана в конфети.
В крайна сметка Хилда му обеща да си помисли и по-късно да обяви категорично дали е съгласна да бъде младоженецът на Рачков, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар