Репортерка на Гала изби рибата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Екипът й вече е на път да изгуби и малкото останали зрители

Предаването на Гала – „На кафе“ и в частност една от репортерките на предаването, скандализираха за пореден път зрителите на Нова тв.

Една от репортерките на Гала си позволи да се появи в такъв вид в ефир, че шокира всички с визията си. Бъбривата Ася се появи в предаването, пременена в стил „декора“. Това е един от най-популярните стилове в Страната на изгряващото слънце.

Репортерката на Гала уточни, че този стил е възникнал още през 90-те години на миналия век. Той се характеризира с множеството аксесоари и шарените дрехи.
Ася се появи в предаването облечена в синя пачка. Зрителите обаче масово възроптаха от облеклото й и дори твърдят, че едва не й се видяло най-милото.

Гала

Екипът й вече е на път да изгуби и малкото останали зрители

По всичко личи, че напоследък Гала и екипът й са способни на всевъзможни простотии в ефир, само и само да вдигнат рейтинга си. Горчивата истина обаче е, че по този начин вместо да спечелят повече зрители, успяват да прогонят и малкото останали им такива.

Под прозрачната тюлена поличка се показваше и бельото на репортерката. Операторът на камерата не спря да снима дантеленото й бельо. Той многократно акцентира точно върху него.
На шантавата девойка обаче това изобщо не й попречи.

Тя не се притесни ни най-малко от факта, че едва ли не всеки момент красотите й ще лъснат в ефир. И докато зрителите се срамуваха вместо нея, тя с охота разказваше колко хубаво си е прекарала в Япония.

Ася не пропусна да коментира и известния кв. „Синджуко“ в японската столица Токио. Той е известен основно с това, че е кварталът на вечните купони. Казано с други думи – японският вариант на „Студентски град“.
Кварталът е изпълнен с всевъзможни заведения.

Всъщност истината е, че може би много повече наподобява на квартала на Червените фенери в Амстердам, отколкото на Студентски град. До столичния квартал се доближава единствено по неспирните купони, пише Блиц.

Гала

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар