Венета Райкова направи изненадващо признание

Гласувайте за статията

Блондинката се опита да предизвика съчувствие у футболиста Благой Георгиев

Водещата на предаването „Папараци“ по Би Ти Ви – Венета Райкова, направи изключително изненадващо признание.

С това си признание Венета Райкова остави всички със зяпнали уста.
Без никакво притеснение и в прав текст, блондинката заяви в ефира на медията, че не е била интимна с мъж от няколко месеца.

Вероятно имаше предвид, че никой не я е докосвал, откакто се разделиха със съпруга й Тишо. Венета Райкова направи това разкритие пред футболиста Благой Георгиев, който й бе гост в предаването.

Венета Райкова

Блондинката се опита да предизвика съчувствие у футболиста Благой Георгиев

Предполага се, че това признание на Венета Райкова бе направено с цел провокация към госта й Благой Георгиев. Тя на няколко пъти се опита да го провокира да разкрие истината за интимните си отношения с други жени. Той обаче я контрира изключително ловко на същата тема.

Тогава Венета Райкова призна, че не е била интимна, откакто двамата с Тишо са се разделили. Освен това очевидно търсеща съчувствие от зрителите, Райкова допълни, че е на сух режим още преди да се разведе със съпруга й.

Причината за това е, че Тишо се изнесъл доста преди развода от общото им жилище. След множество увъртания Венета Райкова в крайна сметка призна, че „дългото време“, от което е на сух режим всъщност е от началото на месец януари.

Колкото и отчайващо да се опитваше да звучи Венета Райкова, очевидно не успя. В крайна сметка гостът й Благой Георгиев прие това признание с бурен смях. Вероятно, за да я успокой, той все пак заяви с половин уста, че й вярва, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар