Светските среди носят гореща клюка за Петя Дикова

Светските среди носят гореща клюка за Петя Дикова
5 (100%) 1 vote

Не след дълго ще направи Сашо Диков дядо

Напоследък в светските среди се носи доста гореща клюка по адрес на наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова.

Доколкото може да се вярва на мълвата, Петя Дикова стяга сватба.

От известно време насам Петя Дикова е лудо влюбена в млад и обещаващ поет. Този път дори самият Сашо Диков е одобрил избора й. от близкото им обкръжение издават, че двамата са много отдадени един на друг и не биха се изненадали, ако в съвсем скоро време обявят, че ще минат под венчило.

Петя Дикова

Не след дълго ще направи Сашо Диков дядо

Самата Петя Дикова потвърди, че от известно време насам не е сама и си има гадже. Незнайно защо обаче тя го направи с половин уста. Оказва се, че приятелят й не е кой да е, а поетът Августин Господинов.

На този етап той е по-известен сред младото поколение като писател. Всъщност истинското му име е Илиян Любомиров, но незнайно защо предпочита да се представя пред широката общественост с псевдонима си.

Преди да придобие известност у нас, гаджето на Петя Дикова е живял в Германия. Там е учил политология, но не е успял да завърши следването си. Не става ясно каква е причината за това. Твърди, че предпочел да работи, вместо да учи.

Нямал никакви претенции по отношение на това каква работа ще работи. Най-дълго време се задържал на работа в берлинска дискотека, чийто собственик е българин.
Отначало отсервира чаши и носи лед. Това е най-ниското ниво, от което може да се започне в заведение.

Въпреки, че работата не била от най-приятните, Любомиров си признава, че определено си е струвало, тъй като е изкарвал по 100 евро на вечер. В това число влизат и бакшишите. На по-късен етап се издига до сервитьор, а след това и барман.

След няколко години работа в дискотеката, бъдещият зет на Сашо Диков започва работа в луксозен хотел, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар