Димитър Рачков и Евтим Милошев изненадаха всички с това, което направиха

Гласувайте за статията

Семейният съвет взе важно решение

Актьорът Димитър Рачков и продуцентът Евтим Милошев оставиха всички без думи с това, което направиха.

За никого не е тайна, че Евтим Милошев живее на семейни начала с бившата половинка на Димитър Рачков – Христина.
Именно продуцентът се явява пастрок на сина на Рачков и Христина – Димитър Рачков-младши.

Зрителите на сериала „Откраднат живот“ знаят много добре, че синът на Рачков също е част от актьорския състав. Оказва се обаче, че на по-късен етап той няма да участва в сериала.
Запознати издават, че ролята му е временно замразена. Причина за това е фактът, че Димитър Рачков-младши, е влошил успеха си в училище.

Димитър Рачков

Семейният съвет взе важно решение

Преди години малкият Димитър все пак успял някак си да преживее шока от раздялата на родителите си. По-късно майка му Христина заживява с продуцента Евтим Милошев. Синът на Рачков до такава степен свиква с него, че вече го приема като втори баща.

Малкият Митко се превърна в звезда в хитовия сериал „Откраднат живот“. Димитър Рачков също получи роля в сериала, но малка. Той играе безотговорен баща, който оставя сина си в социален дом. По-късно детето бива осиновено от сестра Жекова, в чийто образ влезе Мартина Вачкова.

Малкият Димитър бил категоричен, че тази роля е точно за него. Той сам измолил Евтим Милошев да я получи и в крайна сметка желанието му се сбъднало. Щастието му обаче не траяло дълго.

След като малчуганът влошил успеха си в училище поради ангажираността си в сериала „Откраднат живот“, семейният съвет се събрал. Под семейния съвет разбирайте Христина Апостолова, Димитър Рачков и Евтим Милошев.

Всички те били единодушни, че трябва да прекратят ангажиментите му в сериала „Откраднат живот“ за неопределено време. Така ролята на героя му е замразена временно, докато не си оправи оценките. Тъй като първите серии са заснети предварително, липсата на Димитър Рачков-младши ще се усети по-късно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар