Меган Маркъл шашна всички с това си желание

Гласувайте за статията

Актрисата прави всичко възможно да увеличи шансовете си за зачеване

Бъдещата кралска снаха Меган Маркъл за пореден път успя да остави всички без думи.

Тя разкри какво възнамерява да направи веднага след сватбата.

Американската актриса Меган Маркъл, която заряза кариерата си, за да се венчае за принц Хари ще стане официална негова съпруга на 19 май, тази година. Тя не скри желанието си да имат рожба с любимия й.

Меган Маркъл

Актрисата прави всичко възможно да увеличи шансовете си за зачеване

Тъй като според нея няма повече време за отлагане, това трябва да се случи почти веднага, след като с принц Хари се врекат във вечна вярност.
Тя вече се е заела с подготовката около забременяването си. Едно от нещата, които е направила, е да откаже принц Хари от вредния му навик да пуши цигари, отбелязва на страниците си в. „Дейли мирър“.

Тъй като е в напреднала възраст – 36 години, Меган Маркъл прави всичко възможно да увеличи шансовете си за зачеване, без това да се протака твърде дълго във времето. Освен това принц Хари вече е преминал на здравословно хранене отново по нейно настояване.

Прави впечатление, че принцът е свалил 4-5 килограма, откакто следва съветите й. Той определено е щастливец, тъй като бъдещата му съпруга не само го съветва с какво да се храни, а и лично му приготвя ястията в двореца Кенсингтън.

Освен това 33-годишният принц Хари ползва и професионални съвети, за да влезе във форма за сватбеното тържество. Той е поверил фигурата си на професионалната диетоложка Габриела Пийкок. Диетата му е съчетана с професионален треньор във фитнес зала в Лондон.

Източник, пожелал анонимност твърди, че принц Хари е във фитнес залата точно в 7 ч. сутринта, всеки ден. Очевидно няма да му е никак трудно да възвърне тялото си на войник.
Междувременно стана ясно, че вече са изпратени 600 покани за венчавката на 19 май в замъка Уиндзор, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар