Семплата Гичка от „Хелс китчън“ е гадже на известен дилър!

Семплата Гичка от „Хелс китчън“ е гадже на известен дилър!
5 (100%) 2 votes

Гичка изглежда като света вода ненапита, а ходи с прочут дилър!

Семплата Гичка от кулинарното шоу „Хелс китчън” си има за гадже наркопласьор. Готвачката от училищния стол в Костинброд стана риалити звезда.

Гичка

Да й се ненадяваш на Гичка, какъв любовник хванала

Простодушната Гичка Красимирова стана известна в телевизионния формат с шеф Виктор Ангелов. Тя обаче не спира да пили нервите на шеф Ангелов, както и на съотборниците си от червения отбор.

Очилатата кулинарка взривява журито, но пък хвърля в екстаз зрителите. Скромната мома обаче никак не е случайна. Защото тя е гадже с известния в западна България наркопласьор Младен Трайков- Магарето.

Гичото бачкала само за удоволствие в училищния стол, а гаджето й осигурява петзвезден статут. Според съседи тя била собственичка на три автомобила и имала супер луксозна къща с много стаи, над 5-6.

„Не я гледайте каква смотанячка изглежда в униформената куртка. В цивилния живот Гичка не сваля кожените палта от гърба си. Само гримовете й струват колкото издръжката на училищния стол за половин година”,коментират я в родзния й град.

Според клюката Магарето обещал да й финансира собствен ресторант. Заради което Гичето се навила да участва в риалити формата.

Магарето бил дълго години ортак с бившия президент на футболния клуб „Бенковски” в Костинброд.

Но преди няколко години изгорял в акция на ГДБОП, които разбили нарколаборатория в двора му. А Магарето бил разпространител на синтетичната дрога из софийските училища.

Сега вече 36-годишният мъж изкарал бизнеса си на светло. Той станал почетен бизнесмен, който отглежда пилета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар