Гришо закъса на корта заради Никол! (ето какво му сервира Шерцингер)

Гласувайте за статията

Гришо я закъса с гаджето, а оттам и с тениса!

Гришо Димитров не му върви на този турнир. Родната тенис ракета номер едно се провали на поредното състезание. Хасковлията пада заради липса на любов и секс. Това е буквално.

Гришо

Наш Гришо яко я закъса в тениса заради гаджето си Никол Шерцингер

Защото неговото гадже Никол Шерцингер не спира да му върти номера. Всичко започнало преди месец на турнира в Дубай.

Там пристигнала и смуглата изпълнителка. Но за много кратко време. Красавицата му заявила, че ако държи на нея няма да стои на „тъпия турнир”. А моментално ще скочи с чаровницата на самолета за Маями.

Гришо тръгнал след гаджето си като послушно кученце. Нашенецът изгуби в първия кръг на турнира и тръгнал след Никол. Като оставил бесен организатора на събитието. Дубайският супер богаташ даже не повярвал отначало на стореното от Гришо Димитров.

Той спонсорирал турнира в богатото арабско кралство, както и в София. Там Григор също се изниза и не участва, като се оправда с контузия. И там същият милионер бе основен меценат.

А Америка обаче родната тенис легенда го очаквала огромно разочарование. Там Никол Шерцингер му показала показно как му слага рога.

Според клюката тя се загаджила с известен рапър и двамата мачкали чаршафите, когато се засекли на лъскаво светско парти.

Това гаджето му направила за благодарност, че тенисиста си зарязва кариерата заради нея. Макар че нещата около Гришо Димитров се представят в розови краски, действителността е коренно различна.

Григор никак не се чувства комфортно и добре и затова търпи загуба след загуба. И то не заради друго, а защото му липсва любов и секс, разкриват от обкръжението на топ спортиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар