Парис Хилтън в ступор: Изгубих годежния си пръстен за 2 милиона долара! (още подробности)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън не била на себе си след станалото с пръстена й!

Милионерската наследница Парис Хилтън едва не се побърка, след като изгуби годежния си пръстен. Чиято „скромна“ цена е 2 милиона долара. Той й беше подарен на Коледа от бъдещия й съпруг Крис Зилка.

Парис Хилтън

Парис Хилтън едва не подари на друг пръстен за 2 милиона долара

Двамата наскоро се забавлявали в дискотека в Маями, когато изведнъж пръстенът се изплъзнал от ръката на танцуващата Парис Хилтън. И паднал в купата с лед.

Цял късмет било, че точно в този момент годеникът й гледал към нея и видял къде отива бижуто за милиони. Днес, когато вече пръстенът е отново на ръката й, блондинката не се поколеба да разкаже за преживяването си.

„Това бе най-плашещият момент в живота ми! Мислехме, че никога няма да го открием сред всичките тези хора. Този клуб побира 7 хиляди души“, разкри в интервю богаташката наследница.

Тя призна, че се хвърлила на врата на Крис Зилка в момента, в който зърнала скъпоценното си бижу отново. Едва не се разплакала от щастие и се влюбила в него още повече.

„Истинско чудо е, че годеникът ми успя да го намери преди някой друг да го е прибрал. Слава богу, имам невероятна карма“, хвали се Парис Хилтън. И споделя, че няма търпение вече да се види като булка и да стане омъжена жена.

Сватбата й със Зилка щяла да е нещо феноменално като ще се състои на цели три континента. Милионерката се кани да направи три сватби – една за Америка, една за Европа и една за целия свят. Каквото и да значи това чудо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар