Филип Киркоров се отрече от България: Виж какво заяви звездата! (още подробности)

Гласувайте за статията

Филип Киркоров винаги е твърдял, че е родом от България, а после се обърна!

Звездата Филип Киркоров изненадващо се отрече от България, която винаги досега беше обявявал за своя любима страна и родина. Изказването на певеца стана по време на президентските избори в Русия, докато той упражни правото си на глас.

Филип Киркоров

Филип Киркоров се отрече от България и втрещи феновете си

„Гласувам за силен президент, за силна Русия, за истинската Русия, в която аз някога се родих… преди 51 години. Това е моята родина и винаги ще я обичам повече от всичко“, заяви с несдържан патос Киркоров.

Стана ясно, че той е дал гласа си за Владимир Путин, тъй като думите, които произнесе, са лозунгън на Путин по време на предизборната му кампания.

Почитатели на Филип Киркоров обаче останаха крайно разочаровани от него и факта, че с лека ръка се отрече от България. Припомняме, че през годините певецът не спираше да хвали страната ни и това, което тя му е дала.

Миналата година по време на турнето си у нас, Киркоров получи и официално званието „Почетен гражданин на Варна“. А той го посрещна с признателност и доста силни думи.

„Варна е малката ми Родина. За мен е огромна чест да стана неин почетен гражданин и да нося това звание. Това място за мен е свързано със слънчеви ваканции, които прекарвах с родителите ми, които виждах по-рядко, отколкото би ми се искало“, каза тогава Филип Киркоров.

Странно защо наистина той заяви, че е роден в Русия, след като на свидетелството му за раждане ясно е отбелязано място на раждане „Варна, България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар