Джена и Атанас Стоев показаха наследника си (Вижте как отбелязаха първия му рожден ден)

Гласувайте за статията

Джена и Атанас Стоев отпразнуваха рождения ден на сина си

Джена и Атанас Стоев отпразнуваха първия рожден ден на наследника си. Само преди година поп фолк изпълнителката дари своя любим с най-хубавия подарък за един мъж – малкия Наско. Как е модерно Джена и Атанас Стоев направиха парти за своето малко момче и споделиха снимки в социалните мрежи. От снимките се вижда, че декорацията е в различни нюанси на синьото. Те са съчетани и с бяло, което допълва цялата визия на празничната украса.

Под снимката Джена и Атанас написаха мило пожелание за първия рожден ден на наследника си. „Нашето малко момченце днес става на 1 годинка. Честит празник мило детенце. Няма по-щастливи от нас двамата с тате. Нашата гордост, нашата обич, нашият живот! Обичаме те, Наки!”, написаха Джена и Наско, за да поздравят сина си.

Джена и Атанас Стоев отпразнуваха рождения ден на сина си

Феновете на поп фолк изпълнителката също я поздравиха по случай рождения ден на малкия Канар. Те публикуваха хиляди мили пожелания към малкия Наско. „Честит празник на цялото легендарно семейство и най-вече на прекрасния малък мъж! Нека расте здрав, силен и достоен човек. Да ви радва много и да ви дава безброй поводи за гордост!!!”, „Честит празник на това малко Бижу! Желая му здраве, светъл път, по който да жъне успехи. Да бъде щастлив, ученолюбив, успешен като мама и татко. Само радости да носи вкъщи”, „Честит ви рожденик, нека да расте здрав, щастлив и обграден от обич! Безгрижно детство и безброй игри!”, „Мило семейство, честит празник! Живи и здрави и от всичко хубаво по много! Весел празник!” са само част от хубавите пожелания към малкия Наско и към родителите му.

Джена и Атанас Стоев отпразнуваха рождения ден на сина си

Джена и Атанас Стоев отпразнуваха рождения ден на сина си

Освен щастливите мигове за Джена в семейството такива не липсват и в нейната кариера. Наскоро тя отбеляза 11 години на сцената. „11 години на музикалната сцена и съвместна работа с музикална компания „Пайнер”. Благодаря на всички за поздравите и милите пожелания. Новият договор го подписах ден по-късно, на 17.03.2017. Благодаря на всички вас, че през годините сте до мен и ме подкрепяте”, написа певицата във Фейсбук по случай годишнината.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар