Доналд Тръмп вбеси македонците: С това име нямате шанс за НАТО

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп се заяде и с македонците, нямали шанс за НАТО

Доналд Тръмп се заяде с македонците. Американският държавен глава заяви, че те нямат никакъв шанс да влязат в НАТО с настоящото си име. Повод за твърденията му стана спорът около името Македония. Както е известно, в Скопие и Атина се водят спорове около принадлежността на това име. И Тръмп застана на страната на гърците, настоявайки за промяна.

Позовавайки се на българския портал „Епицентър“, македонското издание kurir.mk изрази тревогите на милиони македонци. Гражданите се тревожат, че отказът за членство в НАТО, може да ги лиши и от право на влизане в ЕС. А съюзът е блян за тях, както и доказателство за международното признание на Македония като самостоятелна държава.

Чието бъдеще става все по-мъгляво.

В деня на независимостта на Гърция, Тръмп не пропусна да покаже, че е изключително доволен сътрудничеството с Гърция. Той похвали Атина и заяви, че тя е люлка на цивилизацията на западния свят. Също така заяви, че въз основа на демократичните виждания на древните гърци, в неговата държава са правили конституцията. И са я създали базирайки се именно на принципите на Гърция за свобода и равенство.

За да покаже колко много уважава Гърция, Тръмп поиска Белия дом да грейне в синьо и бяло. Това е първи подобен жест на американския президент, спрямо друга страна.

Очевидно в Атина наистина са му легнали много на сърце.Що се отнася до Македония, проблемът с името засега е спънка за много неща. Но освен името, бъдещето на страната също е под въпрос. Все повече се засилва албанската инвазия в региона. А също така се говори за разпадане и разделяне на Македония до десетина години.

Доналд Тръмп критичен и по македонския въпрос

Доналд Тръмп критичен и по македонския въпрос сн. You Tube 

„Не можаха да пречупят македонците на сърби и им създадоха изкуствена държава. Въпрос на време е този проект също да се провали, са позициите на историци по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар