Жената на Шарлопов проговори за смъртта на бизнесмена (Вижте драматични подробности)

Гласувайте за статията

Съпругата на Шарлопов с драматична изповед за първи път, Бояна разкри подробности около смъртта на милионера

Половинката на Шарлопов направи първо интервю след изненадващата кончина на съпруга си. Пред Нова телевизия опечалената жена призна, че й е много трудно. Смъртта на съпруга й накарала децата да пораснат много бързо. Но трагедията обединила цялото семейство.

Бояна Шарлопова споделя, че синовете му правят опити да заемат ролята на баща си. Което много я натъжава. Не минава вечер без да говорят за него. След ненадейната му смърт й се наложило да влезе в бизнеса. Тогава се натъкнала на много негови лични неща.

Заварила всичко подредено и записано. Намерила таблица с длъжниците на Шаропов. Старателно написано на ръка. Преди две години изчистил до стотинка всичките си кредити. Намерила бизнеса му подреден, сякаш е знаел какво ще се случи.

За първи път Бояна Шарлопова разкри пред зрителите как всъщност е настъпила смъртта на Стефан. Тя си спомня неделната вечер когато той не се чувствал в добро здраве. Помислили, че е хванал вирус, тъй като децата били болни. Усещал неразположение, боляла го главата.

Момичетата го разтрили, след което премерили кръвното, но се оказало, че не е чак толкова високо, за да се притеснят. Госпожа Шарлопова казава, че Стефан е живял като победител и като такъв е умрял защото не се е мъчил, пише blitz.bg.

Тя се сеща, че на сутринта никак не й се ставало от леглото. Прегърнала го и усетила, че е студен. Но не допуснала, че се е случило най-страшното. Когато светнала лампата жестоката истина лъснала.

От човека Шарлопов останала само опаковката, а духът му отлетял. През сълзи Бояна признава, че скрила от децата и ги изпратила на училище. Не искала да го виждат такъв, а да го помнят като жив.

Истинската причина за смъртта на Шарлопов е сърдечна недостатъчност, разкрива вдовицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар