Бащата на Меган Маркъл на среща с мистериозна блондинка

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл спипан да се среща с мистериозна блондинка

Бащата на Меган Маркъл бе заснет в компанията на мистериозна блондинка. Таткото на актрисата, която през май ще става принцеса, неочаквано изненада всички с ново гадже. Дамата е доста по-млада от него и има дете, което е на 9-10 години. Тримата са били забелязани да вечерят заедно по време на разходка в Мексико.

Томас Маркъл се премести там, след като се пенсионира. Мъжът, който се очаква на 19 май да придружи актрисата пред олтара, очевидно има нова любов.

Томас се държал като изключителен джентълмен с дамите. Първо ги завел на пазар в търговския център, а след това и на пица.

Накрая ги откарал до дома им.

Предполага се, че дамата може да придружи Томас Маркъл на кралската сватба през май. Както е известно, Меган и Хари ще се венчаят в Уиндзор в края на пролетта. Двойката вече изпрати 600 покани за сватбата. Те са с грифа на принца на Уелс, което е голяма изненада за мнозина. Тъй като последния доста дълго се противи на брака на двойката и прие доста хладно новината за годежа.

Що се отнася до Меган Маркъл, актрисата отдавна е свикнала с подобно отношение. Преди няколко седмици принц Хари сподели, че за нея Коледата в Бъкингам тази година е била „първата истинска семейна Коледа“, която е преживявала някога.

Това предизвика доста гневни реакции от страна на близките на Меган. Някои от тях не скриха гнева си и в пресата. „Тя винаги е имала семейство. Сама се отказа от него“, твърдят близките на актрисата. Те дори споделят, че специално за нея са организирали празници и са купували подаръци, само и само да е щастлива.

Меган  Маркъл и Хари с предсватбена обиколка в Англия

Семейството на актрисата не е поканено на сватбата, но 2600 души ще бъдат допуснати да наблюдават процесията с кралската сватба. Останалите ще трябва да я гледат като семейството на актрисата — по телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар