Наталия от „Откраднат живот“ се сгоди в Нова Зеландия

Гласувайте за статията

Дария вече не е сред свободните жени

Актрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад мениджър

Дария и половинката й Антон се сгодили по време на пътешествие до Нова Зеландия и вече нямат търпение да сключат брак – пише в. „Уикенд“. Неотдавна актрисата сподели, че е готова да стане майка, така че нищо чудно скоро да изненада почитателите си с още една хубава новина – отбелязва изданието.

Дария и Антон са заедно от една година и оттогава почти не са се разделяли. За годеника на звездата от „Откраднат живот“ не се знае много, тъй като не е ивестен в публичното пространство и работи в съвсем различна сфера – занимава се с мениджмънт, а светлините на прожекторите не го привличат.

С актрисата се срещнали за първи път покрай общи познати и веднага се харесали, а не след дълго вече не можели един без друг. Покрай новогодишните празници влюбените заминали за Нова Зеландия, където посетили много интересни и непознати места.

Екранната половинка на Димо Алексиев разкрила пред хора от обкръжението си, че вече е готова да стане майка, но изчаквала ангажиментите й в „Откраднат живот“ да приключат.
Дария и любимият й мъже все още не са уточнили конкретна дата за сватбата, но се надяват тя да се случи до края на годината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар