Корнелия Нинова и мъжът й на предпразничен шопинг в мол

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова и Митко Нинов обновяват гардероба си за Великден, засякоха ги в столичен мол

Корнелия Нинова явно е завладяна от празнично настроение дни преди Великден. Лидерката на БСП бе забелязан да обикаля столичен мол. Но не в компанията на съпартийки или приятелки, а със съпруга си Митко Нинов.

Предишния уикенд семейство Нинови били засечени да паркират автомобила си в подземен паркинг. След  което щурмували множеството магазини в търговски център. За разлика от друг път охраната на Корнелия, която се сътои от трима гардове липсвала. За живота й се грижел законния й мъж. Явно с него червената шефка се чувства сигурна и защитена.

С половинката си на Нинова рядко й се отдава възможност да релаксира заедно. Според свидетели господинът си тръгнал от предпразничния шопиг с повече пълни торби от колкото Корнелия. Той се доверявал на вкуса на съпругата си. Разправят, че даже вратовръзка не се наемал да си избере без да се допита до нея. Така, че използвал присъствието й за да накупи някои неща, които били наложителни за пролетния му гардероб.

Шефката на левицата пък огледала с критично око костюмите от най-новите модни колекции, които били в по-светли пролетни тонове. Но не се полакомила веднага да направи избор, а предпочела да се запознае какво предлагат любимите й марки на българските производители, предават от електронното издание retro.bg.

От както Нинова я критикуваха пенсионери социалисти, че си позволява да си купува очила на „Картие” тя вече се съобразява и избягва да пазарува тузарски вещи. Затова дори не надникнала в оптиката. Макар, че погледът й бил привлечен от отрупаната витрина с най-модни аксесоари.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар