Джино Бианкалана се обяви за крал (С какво се похвали риалити звездата?)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана си направи нов татус

Джино Бианкалана се обяви за крал. Риалити звездата постоянно присъства в медийното пространство. Бианкалана е забъркван често и в различни скандали. Той има успешен бизнес зад Океана. Но след участието си в риалити формата „Биг Брадър” Джино забрави за Америка и все по-често обикаля родната България.

Джино Бианкалана се сдоби с огромна популярност и явно това му харесва. Мачото е доста активен и в социалните мрежи. Там той се похвали с поредната си татуировка, която заема голяма част от кожата му между раменете и врата. Той си е татуирал корона с крила, а надписът под короната гласи: „King” т.е. „Крал”. Това, разбира се, не е първата татуировка на риалити звездата. Джино има множество татуси по цялото си тяло. Всеки татус има свое собствено значение. Повечето от тях са направени след първата победа на Бианкалана на формата по NOVA „Биг Брадър” през 2016-та година.

Преди около месец Джино заяви, че не се има за звезда, въпреки известността си. „Аз съм нормален човек. Нямам жена до себе си, но се надявам да срещна такава, която ме харесва не заради това, че съм популярен, а заради мен самия”, каза той пред Bulgaria ON AIR.

А преди седмица Бианкалана публикува снимка от болницата в Анкара, където преживя тежка операция на крака си. По време на интервенцията е бил отстранен металния имплант от коляното до глезена в левия крак на Джино. Имплантът бил поставен в крака на риалити звездата преди две години в Америка, след тежка катастрофа с мотор.

Джино Бианкалана си направи нов татус

Джино Бианкалана си направи нов татус

„Катастрофата ме стресна, причиних много страдание на моите близки. Обичам моторите, но сега държа единия в хола, другия в гаража. Не бих могъл да причиня нещо подобно отново на моите близки”, каза той за тежката катастрофа преди две години.

Джино си е татуирал корона с крила

Джино си е татуирал корона с крила

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар