Меган и Хари с предсватбено турне из Британия (+ Защо стартираха от Северна Ирландия?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари не чакат сватбата, пратиха ги на предсватбено турне

Меган и Хари дори не можаха да дочакат до сватбата си, за да се порадват на малко спокойствие един на друг. След като бе обявен годежа, принцесата направи официалните си първи появи с кралицата и се разбра, че живеят заедно, двамата вече са на пълен работен ден.

Като кралски особи.

Докато Кейт и Уилям се радваха на свободата да бъдат далеч от прожекторите поне преди сватбата, то за Меган и Хари няма почивен ден. Актрисата и принцът отидоха на първа официална визита в Северна Ирландия, като част от предсватбеното им турне. Двойката доста неочаквано избра именно Белфаст за посещението си. Стартирайки от там, те посетиха още Лисбърн, а след това се очаква да обиколят още Шотландия, Уелс, както и провинциите на Острова. Визитите са своеобразно представяне на бъдещата младоженка пред поданиците й, а също и влизането й в роля.

За разлика от Кейт, която не крие, че ненавижда тази част от брака си с Уилям, за Меган е сякаш напълно естествено да бъде под прожекторите. След първите, твърде емоционални изяви, годеницата на Харин откри правилното поведение за кралска особа и вече се държи на ниво. Без спонтанни прегръдки на случайни хора, без прекалено ентусиазирани усмивки — няма съмнение, че придворните на кралицата са се постарали да обучат както трябва новата кралска годеница.

Що се отнася до модния й избор, Меган се съобразява и с това. Палто от „Виктория Бекъм“, обувки „Джими Чу“, и дължина на полата под коляното, вместо панталон.

 

Меган и Хари с предсватбена обиколка в Англия

Меган и Хари с предсватбена обиколка в Англия сн. Wikimedia

Новата принцеса умело се е научила и как да сяда или да слиза от колата си. Също така е по-премерена в усмивките и похвалите. Явно наистина влиза в роля, а поданиците й с нетърпение очакват да я видят след сватбата й, като част от семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар