Кирил Добрев крие красива съпруга (Вижте очарователната му половинка)

Гласувайте за статията

Съпругата на Кирил Добрев се крие от светлината на прожекторите, политикът има очарователна половинка

Законната половинка на Кирил Добрев не обича да се показва в публичното пространство. Антония Добрева никога не придружава депутата от БСП на важни събития. Нито пък той я показва на снимки в социалната мрежа, които редовно пуска в профила си.

Госпожа Добрева работи от години като банков експерт в бг банката за развитие. Където и с колегите си не споделя какво се случва в личния й живот.

Често хора от най-близкото й обкръжение на майтап я питат защо Кирил Добрев я крие в къщи. А тя в същия тон казвала гордо, че до всеки успешен мъж стои една силна жена. А после съвсем сериозно добавяла, че имат различни интереси.

Освен, че е красива блондинка Антония се справя отлично и с домакинството. Но е и любителка на пътешествията. Тя често посещава различни екзотични дестинации. Но заради децата си Емилия и Николай в последно време с доста рядко с Кирил им се случва да се радват на ваканции.

Антония Добрева може д се похвали с перфектната си фигура. Тя обича да спортува. Особенно през зимата когато кара ски. Семейството на Кирил Добрев много харесвало снаха си. Те я имали за собствено дете.

За разлика от жена си депутатът не бил домошар. Харесвал да се заседява с приятелите си. Но когато се прибирал вкъщи, макар и късно го правел с голямо удоволствие, предават от hotarena.net.

Бил благодарен на съпругата си за грижите, които полага за децата. По-големият Николай заминал да учи в Лондон. По-малката Евгения пък била любимката на татко, мъчела се му влезе под кожата. А баща й не можел нищичко да й откаже , разкриват техни близки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар