Развод ли: Наталия Гуркова глезена като принцеса на Пукет от Джордже! Преглеждания: 5761

Наталия Гуркова кара нещо като втори меден месец с Джордже Михалевич
0
Оценете този post

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич не само не се развеждат, но и изглеждат по-щастливи от всякога!

Наталия Гуркова живот си живее. Топ манекенката е на романтичен воаяж из Тайланд. Тя се намира на почивка на остров Пукет. Хубавицата е на екзотична ваканция със съпруга си Джордже Михалевич. Тя тъне в невиждан разкош, недостижим за повечето наши сънародници.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова кара нещо като втори меден месец с Джордже Михалевич

Съпругът й се ръси по четири бона на ден, за да се чувства неговата половинка повече от добре. И да е като да е попаднала в рая.

Комплексът, в който е отседнало семейството, се намира в непосредствена близост до океана. В комплексът всяка една къщичка се открива невероятна гледка към необятната океанска шир.

Парите, които пръска бизнесмена за романтичната им ваканция са нищо. Маститият сърбин е търговец на диаманти и антики и сумата, която дава е дребна за неговите финансови възможности.

Моделката и нейния съпруг милионер обаче не си губят времето да лежат и да се пекат по тайландските плажове. Двойката си е осигурила лодка, с която се предвижват и до най-отдалечените острови на Тайланд.

Само за няколко дни съпрузите са обиколили и най-отдалечените и затънтени островчета на Тайланд, похвалиха се те в социалната мрежа.

Вероятно слуховете за раздялата им не отговаря на истината. Както и клюката, че сърбинът вече е „скъсал джоба”. Нито че двамата си изневеряват и заради това са на прага на развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.