Нечувано: Ани Халваджиян разкри голям скандал с „Като две капки вода“!

Нечувано: Ани Халваджиян разкри голям скандал с „Като две капки вода“!
5 (100%) 1 vote

Ани Халваджиян разкри какъв скандал се вихри заради „Капките“!

Ани Халваджиян е на път да предизвика дипломатически скандал. Братовчедката на Маги Халваджиян е пиар на шоуто за имитации „Като две капки вода”, както и на „Глобал филмс”. Този сезон наистина е много силен и култов.

Ани Халваджиян

Ани Халваджиян взриви с поста си в социалната мрежа

В него участват съзвездия от култови звезди и супер уникални имитации. Върхът на последното издание бе предложението за годеж на Златка Райкова. Там на сцената излезе нейният дългогодишен приятел Георги Валентинов.

ММА боецът падна на сцената на шоуто и пред един милион зрители, както и пред култовите водещи той поиска ръката на гаджето си. Русата Златка остана в ступор и през сълзи каза „да”.

За целта любимият й бе довел и баща й, който от 20 години живее в Испания. Той даде ръката на дъщеря си на бъдещия младоженец.

Истериятна около шоуто продължава и заради двамата водещи Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека заради техните скечове.

Но от всичко това най-много е пострадвала пиарката Ани Халваджиян. Братовчедката на дългокосият продуцент дори е заплашена. Защото не е осигурила покани за шоуто на пресаташето на едно от арабските посолства у нас.

Причината е, че миналата година тя го е направила. Като й е било казано, че сред публиката ще бъде пресаташето, но вместо него е дошъл самия посланик. Това е предизвикало гнева на пиарката и тази година тя отказала да даде покана. По този повод ето какво написа тя в социалните мрежи.

„ Е, това вече е филм! Поканите за Капките са на път да предизвикат дипломатически скандал хахахаха Пресаташето на едно посолство /арабско, разбира се/ ме заплашва, че щял да предаде на посланика нежеланието ми да му осигуря покани!

Това след като миналата година ме излъга, че посланикът искал да дойде, а се оказа, че планира да си дойде самия той. Обаче па как го отнесе.. Много разтоварващо ми дойде. Сега чакам дали ще ни обявят война или какво!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар