Десислава не е на себе си: Благой Найденов вече не знае какво да прави с нея!

Десислава не само не може да свали, ами качва още килограми
0

Десислава е изпаднала в страшна депресия заради натрупаните килограми и качва още!

Десислава е в пълен шок. След раждането на втория си син певицата не е на себе си. След като роди малкия Борис поп фолк дивата качи още килограми върху и без това наедрялото си тяло.

Десислава
Десислава не само не може да свали, ами качва още килограми

Гласовитката не успявала да се наспи, защото бебето има колики и не спирало да плаче. Освен това се самосъжалявала заради натрупаните килограми. Покрай стреса в отглеждането на малкия си син изпълнителката не спирала да се тъпче с нездравословна храна.

Така Десислава трупнала за отрицателно вреем още пет килограма и не знаела дали ще ги свали някога. Сцената вече й липствала, но певицата се страхувала, че може никога повече да не се качи на нея.

Освен това вече имала търкания и с бащата на втория си син. Малката Кобра в началото й помагал при отглеждането и в грижите за бебето, но сега все по-често отсъствал от дома им.

Той не спирал да купонясва и да се забавлява с авери и със златотърсачки до ранни зори. Прибирал се вече по малките часове на деня и кавгите им се превръщали в ежедневие.

Боксьорът не спирал и да си чати с карсиив момичета в социалната мрежа. В Интернет той се подвизавал като самостоятелен атом и по нищо не личало, че е обвързан и има син.

На няколко пъти певицата го хващала да си пише с гаджета, но той се държал безцеремонно и това още повече натъжавало звездата на „Пайнер”.

Освен това финансово цялата къща лежала на плещите на Десислава. Тя се грижела за всичко, а половинкаат й нехаел и предпочитал да харчи с широки пръсти, вместо да направи нещо, за да вкара пари и той в общия им дом.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.