Първи драми: Златка Райкова и годеникът й със скандал за сватбата!

Първи драми: Златка Райкова и годеникът й със скандал за сватбата!
2 (40%) 1 vote

Златка Райкова и Георги Валентинов не могат да се разберат за сватбата!

Златка Райкова и годеникът й Георги Валентинов се скараха за мястото на сватбата си. Припомняме, че пред един милион зрители на Нова ТВ ММА боецът падна на колене й предложи брак на изкусителката.

Златка Райкова

Плеймейтката Златка Райкова и половинката й с първи семейни скандали

В момента тя е един от участниците в шоуто за имитации „Като две капки вода”. Освен да се подготвя за образите, в които се превъплъщава Русата Златка трябвало да мисли и за предстоящата си сватба. Тя не спирала да обикаля сватбените агенции, за да организира радостното събитие.

Двамата с Георги все още обсъждат мястото и датата на сватбата си. Злати искала да е на на плажа на любимия й Слънчев бряг, където двамата влюбени прекарват почти цялото лято. Имало обаче вероятност да е и в Царево, където напоследък елита организира сватбените си тържества.

Вероятно бракосъчетанието ще бъде в края на лятото. Защото Златка Райкова искала да събере на сватбата си цялото семейство, което е пръснато по света.

Годеникът успя да осигури присъствието на баща й, който от 20 години живее в Испания. Майка й пък е в Ирландия, заедно с втория си съпруг. Едната й баба пък работи в Атина. Но тя се надява до края на лятото те всички да се съберат за сватбата на наследницата си.

До лятото сигурно ще успеят да се организират и да си дойдат, за да заведат Злати пред олтара”, убедени са близки на плеймейтката.

Двамата с Георги уж искали скромна сватба с най-близките роднини и приятели, но списъкът непрекъснато расте. И вече е ударил стотина души.

„Злати кани по 30 души само на рождените си дни, какво остава за сватба?”,коментират нейни приятелки.

Сватбените агенции вече се надпреварват коя от тях ще избере Русата Златка. Но има вероятност самата тя да организира сватбеното си тържество.

Защото преди плеймейтката имаше сватбена агенция, която фалира обаче преди 2011 година. Бъдещата булка ще подходи практично, за да спести излишни пари, коментират близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар