Тони Димитрова изригна в мрежата: Призна за раздялата си с Иван Ченов, но посече медиите! (виж тук)

Тони Димитрова изригна в мрежата: Призна за раздялата си с Иван Ченов, но посече медиите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Тони Димитрова призна, че вече е сама и е скъсала с Ченов!

Любимката на хиляди българи Тони Димитрова не издържа и изригна в мрежата. Поводът за признанието й, макар и доста остро, са писанията, които заливат медиите от дни.

Тони Димитрова

Чаровната Тони Димитрова разкри цялата истина във Фейсбук и приключи темата

В тях се говори за края на връзката й с по-младия музикант Иван Ченов. Който, според някои сайтове, имал проблеми с хазарта и жените. Именно това се изтъкваше като причина за раздялата му с Тони Димитрова.

Днес певицата реши сама да повдигне завесата и да заяви нещата такива, каквито са. Постът й в социалната мрежа получи множество лайкове и коментари. А на вас оставяме да чуете истината лично от нейната уста. Ето какво написа тя:

„Срам ме е! Нямах намерение да казвам или пиша каквото и да е, но се налага! Мили мои, извинявам ви се, че от няколко дни разни жълто-кафяви сайтове ви занимават с мен!

Без да съм казала и давала информация за сърдечните си преживявания, някой рови с мръсни нокти в душата ми и разказва истории, които са толкова болезнени и грозни. Без да си помисли дали е вярно, дали има нужда от всичко това.

Да, всъщност те имат нужда, защото чрез тези екскременти, които наричат новини, си вадят хляба и не им горчи, когато го преглъщат! А за мен остават раните от обидите, които анонимни нещастници ми нанасят!

За пръв и последен път ще напиша това: Раздялата е факт, но подробностите не са важни за никого, вече даже и за мен. Понякога любовта не е това, което си представяме. И понякога, просто е обич да си тръгнеш!“, пише чаровната Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар