Слави Трифонов разтърси мрежата с поста си! (хиляди потребители го споделят – виж тук)

Слави Трифонов разтърси мрежата с поста си! (хиляди потребители го споделят – виж тук)
3.5 (70%) 2 votes

Слави Трифонов отново показа защо вярва, че има такъв народ!

Слави Трифонов разтърси социалната мрежа Фейсбук с поста си преди часове. Думите му са харесани от вече близо 30 000 души, а потребителите масово го споделят в профилите си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов взриви българите с поста си за тримата герои

Този път Дългия не изригна, не засегна темата с престъпността, нито укори родните ни политици. Този път той се възхити и изрази преклонението си пред подвига на трима на пръв поглед обикновени българи. Които обаче жертваха собствения си живот, за да спасят чуждия.

Трима българи, които може би повечето от нас бяха забравили, но постът на Слави им припомни. С него шоуменът отново доказа защо вярва и твърди, че има такъв народ. Ето и думите му:

„На 20 юли 2012 г. на плаж край Синеморец Христо Стефанов и Петър Тодоров платиха с живота си, за да спасят две непознати давещи се деца – момиченце на 9 и момченце на 11 годинки.

И ги спасиха – тези деца живеят, а Христо и Петър са мъртви. Това е такова събитие, което те удря като с чук. Затова аз и моите колеги поставихме на онзи плаж паметна плоча на двамата мъже, за да помним завинаги техния героизъм и тяхната саможертва.

На 25 юли 2015 г. в Албена телевизионният оператор Григор Кумитски също плати с живота си, за да спаси от удавяне 15-годишно руско момиче. Днес Григор Кумитски щеше да навърши 39 години.

Но ако Григор Кумитски беше навършил 39 години, едно непознато момиче от Русия, дошло на море у нас, нямаше сега да навърши 18 години.

Изумително е, че има хора, които могат да жертват собствения си живот, за да спасят нечий чужд непознат живот. Не знам дали ще ги помним Христо Стефанов, Петър Тодоров и Григор Кумитски. Но трябва. Трябва да ги помним!

Заради такива човеци, заради такива българи, аз не само казвам, аз знам, че има такъв народ. И заради такива българи нас ни има!“, написа Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар