Борис Дали готви изненада за феновете си (Какво ни е подготвил певецът?) Преглеждания: 1708

Борис Дали готви изненада за феновете си
0
Оценете този post

Борис Дали с песен по текст на Теди Александрова

Борис Дали е подготвил голяма изненада за своите фенове. На 24-ти март той ще отпразнува рождения си ден, но покрай него поп фолк изпълнителят не е забравил и многобройните си почитатели.

Борис Дали гостува в „Автограф” и сподели пред водещата Галя Димитрова как ще отпразнува празника си и какво е подготвил за всички свои почитатели. В аванс той  пожела здраве не само на себе си, но и на цялото си семейство и на всички свои приятели. Певецът не е подготвил нищо специално за празника си, а се е оставил на течението.

„Оставям се на течението, пък ще видим къде ще ме отвее. Най-много обичам на този ден да съм на участие някъде и да се забавлявам, защото приятели покрай мен винаги има, където и да съм в България. Изненади винаги има, все така се случва”, казва певецът. „Хубаво е човек да се забавлява и да разпуска. А когато съм вкъщи на рождения ми ден, за мен най-голямото удоволствие е, че сме всички заедно”, допълва той.

И въпреки, че не е подготвил нищо специално за рождения си ден, Борис Дали е подготвил изненада за своите фенове. Пред водещата той сподели, че съвсем скоро можем да очакваме новата му песен. Композитор на песента е Николай Пашев, а за текста поп фолк изпълнителят се е доверил на неговата колежка Теди Александрова.

Борис Дали готви изненада за феновете си
Борис Дали готви изненада за феновете си

„Идеята е много хубава. Чакам да го довършим и да го пуснем. Още малко й трябва. Мисля, че до броени часове ще е готова, а не дни. Ники е обещал да я направи. Изпипват се нещата, гледаме всичко да е най-най. Щом стане готова, я пускам веднага. Не се притеснявам, че ще е много скоро след появата на „Дай, дай, дай“. Нека да има повече песни, нека да има хората какво да слушат”, разказа певецът. Той допълни, че не е загърбил и баладите, но засега няма готова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.