Ани Салич сътвори грандиозна издънка

Ани Салич сътвори грандиозна издънка
2 (40%) 1 vote

Замисълът на новинарката по никакъв начин не се върза с чорапената акция

Едно от емблематичните лица на новините на Нова тв – Ани Салич, сътвори грандиозна издънка.

За никого не е тайна, че Ани Салич подкрепя с всички сили не един и два социални проекта. Този път обаче тя направи доста неприятна издънка.

Новинарката взе решение да покаже, че подкрепя хората, страдащи от Синдрома на Даун и изтипоса снимка от телевизията за целта. На нея обаче се виждат не само краката на Ани Салич, а и тези на колегата й Николай Дойнов.

Ани Салич

Замисълът на новинарката по никакъв начин не се върза с чорапената акция

Хиляди хора по света също изразиха подкрепата си към хората, страдащи от Синдрома на Даун. На днешният ден светът отбелязва Международен ден на хората със Синдром на Даун. По традиция на 21 март всички, които подкрепят хората, засегнати от тази болест, обуват шарени чорапи.

Вероятно ще се запитате каква е идеята на това начинание. Тя е родена от факта, че често пъти хората с Даун, са наричани „най-слънчевите“ хора на планетата. В този ред на мисли едва ли ще се сетите за по-хубав начин от това да покажем своето слънчево настроение, обувайки шарени чорапи.

Така или иначе обаче идеята на Ани Салич по никакъв начин не се върза със замисъла на чорапената акция.
По всяка вероятност замисълът на новинарката ще остане неразгадан. Въпреки всичко не може да й се отрече, че е ангажирана с доста социални проекти.

Освен това напоследък в живота й се случват доста интересни неща и кой знае на колко части й се налага да разделя ума си. Дали да мисли първо за децата си, за работата си, за новата си любов, за отслабването си или пък за множеството социални проекти, с които е обвързана.

Със сигурност не й е никак лесно. Въпросът обаче е, че като почти всички българки, тя е изключително борбена и е понесла много дини под една мишница, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар