Гала и Стефан взривиха мрежата (ГОРЕЩО ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата предизвикаха вълна от коментари

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала и нейният възлюбен – Стефан, взривиха мрежата с фотоса, който публикуваха.

По всичко личи, че двойката много се забавлява, отправяйки поредната провокация с поведението си. В страницата на предаването бе публикуван изключително любопитен и горещ фотос.

На снимката ясно се вижда, че Гала и Стефан са застанали зад параван в гримьорната на студиото им. Двойката позират полуголи, докато в същото време фризьорката е застанала до тях и ги „обдухва“ със сешоара.

Гала

Двамата предизвикаха вълна от коментари

Поредният провокативен фотос на Гала и Стефан предизвика изключително бурни реакции в мрежата. Някои от по-критичните фенове на тв водещата написаха: „Ох, Гало, Гало, годините ти изпиха акъла, ма. Какво се правиш на девойка, като вече баба ще ставаш. А и тоя чурук до тебе… добре, че си ти да го буташ някой лев да вземе. За паричките и славата, милият, хоро ще заиграе даже“.

Други пък насочиха вниманието си върху половинката на Гала. Те пишат, че ако са били на нейно място, досега да са го изритали не само от предаването, а и от дома си. „А тя седи и дреме като мисирка, че да не го изтърве“, допълват още те.

Трети посочват, че всички жени стават „страшна работа“ на определена възраст, особено пък, ако им върже млад мъж. .

И покрай многото критики, които отнесоха Гала и Стефан заради въпросната снимка, се намериха и такива, които да погледнат с чувство за хумор на случката. Те коментират, че ситуацията е неизбежна, имайки предвид, че остават броени минути до ефира. Още повече всички знаем, че водещите вече са двама, а параванът все още е един. Да не забравяме, че обикновено времето за прически и преобличане е твърде ограничено, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар