Наследницата на Румен Радев остави всички без думи (ФОТО)

Гласувайте за статията

След бурните овации президентското семейство сподели, че са останали приятно изненадани от работата на младите театрали

Наследницата на президента Румен Радев, остави всички без думи.

Тези дни Румен Радев замени съпругата си Десислава Радева с дъщеря си Дарина Радева при посещението на театрална премиера.
Държавният глава бе на театър с дъщеря си, министъра на културата Боил Банов и зам.-кметът на Столична община – доц. д-р Тодор Чобанов.

Всички те аплодираха на крака артистите от вдъхновяващия спектакъл на младата Анастасия Събева – „Кралят есен“. Спектакълът бе игран на откриването на софийския театрален салон 2018.

Румен Радев

Щерката на Румен Радев се е превърнала в красива млада дама

Красивата наследница на Румен Радев е запалена по театралната сцена. Самата тя е част от театралната трупа на 35 СОУ, които изнасят представления на френски език не само у нас, а и зад граница.

След бурните овации президентското семейство сподели, че са останали приятно изненадани от работата на младите театрали. Те поздравиха целия екип за положените усилия и пожелаха на екипа на Христо Мутафчиев и на екипа на Съюза на артистите „На добър час!“ в предстоящите събития на Салона.

Това, което не остана незабелязано за пореден път обаче, бе красотата на президентската наследница.
Дарина Радева се е превърнала в прекрасна млада дама.
Със сигурност отсега нататък където и да се появи, присъствието й няма да остава незабелязано. И причината за това далеч няма да е фактът, че баща й е държавният глава на Република България.

Младата дама изглежда ослепително. Предвид пътуванията й зад граница покрай участието й в училищната театрална трупа, не е изключено да смени гаджето си с някой чужденец. По този повод вероятно родителското тяло ще упражни натиск върху нея като се има предвид, че изгората й пуши марихуана и дори се гордее с това.

Нито един родител не би желал детето му да се движи в подобна компания, а още по-малко това ще бъде позволено на президентската наследница, пише zajenata.bg.

Румен Радев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар