Горещи разкрития за Ники Илиев Преглеждания: 12089

0
Оценете този post

Режисьорът завъртя нова любов на снимачната площадка

От артистичните среди направиха изключително горещи разкрития за Ники Илиев, който напоследък се изявява като режисьор.

Оказва се, че Ники Илиев е намерил нова красавица, към която да насочи горещите си чувства. От известно време насам той е насочил чувствата си към една от участничките в сериала „Скъпи наследници“ по Би Ти Ви – Даяна Ханджиева.

Колеги на режисьора и актрисата коментират, че свалката между двамата се е случила преди около месец. Двойката била засечена да се прегръща горещо по време на участие в изданието „Пощенска кутия за приказки“ в Бургас.

Ники Илиев
Това е новата изгора на Ники Илиев

На всички направило впечатление, че Ники Илиев и актрисата, са изключително близки. Именно от там първоначално тръгнала и мълвата, че помежду им има нещо. Актьорите са категорични, че това, което се случва между тях далеч не е само приятелство.
Седмичник отбелязва на страниците си, че Ники Илиев и Даяна наистина имат връзка и вероятно ще я обявят официално съвсем скоро.

Двойката се е запознала на снимачната площадка на сериала на Би Ти Ви. Запознати обаче твърдят, че по време на общата им работа отношенията между тях били само колегиални. Тогава Ники Илиев все още бил в сериозна връзка със съпругата си Саня. Новата му изгора Даяна Ханджиева пък се залюбила с един от операторите на сериала.

Към днешна дата обаче тези връзки вече са зад гърба им, а Ники Илиев и Катерина от „Скъпи наследници“ вече не могат да крият чувствата си един към друг.
Запознати посочват, че режисьорът е разделен със законната си половинка Саня от месеци. Отново според тях със сигурност причината за края на връзката им не е Даяна.

Предполага се, че краят на отношенията им е дошъл поради липсата, че двойката няма деца. Освен това от близкото му обкръжение издават, че огромна заслуга за раздялата им със Саня има и свекърва й –Мирослава Кадурина, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.