Скандал: Азис си направил пиар покрай драмата с родителските права над дъщеря му! (още подробности)

Гласувайте за статията

Азис никога не е имал проблеми да вижда щерка си Рая!

Цялата драма около скандала с родителските права на Азис върху дъщеря му Рая, която избухна в медиите преди дни, се оказа кьорфишек. Близки до Костинбродския славей разкриха, че това е просто един отлично скалъпен пиар. След който около името на певеца да се зашуми малко повечко.

Азис

Азис сам си е направил пиар със скандала за родителските права на Рая

Напоследък имало спад в рейтинга на звездата и Васко решил да приложи старото, но златно правило – скандал за слава. Истината е, че той никога не е имал проблеми с това да вижда детето си, когато поиска.

„Парадоксално е да се твърди, че Гала не му позволява да вижда Рая. Та те са като брат и сестра, какви са тези глупости от неговата уста. Те дори живеят в една и съща къща, но на различни етажи.

Винаги са били едно семейство, но всеки от тях си има своят личен живот. Именно заради това къщата е разделена на две. Има случаи, в които Васко дори не се вижда с детето, но за сметка на това чисто финансово нищо не му липсва и е презадоволено“, разкриват източници пред медиите.

Те са убедени, че Азис и Гала са се договорили първо да пуснат партенката за родителските права, а след това тя да излезе пред пресата и да отрече всичко. Самият певец не е коментирал досега нищо по темата, но нищо чудно този пиар да се окаже истина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар