Бивша шампионка минава под венчило с Владимир Путин

Гласувайте за статията

Не е изключено горещите слухове за предстояща сватба да излязат верни

След като руският президент Владимир Путин спечели убедително в поредната президентска надпревара, му предстои да се случи още нещо хубаво.

То обаче е свързано с личния му живот. Руските медии гърмят с новината, че не след дълго президентът Владимир Путин ще мине под венчило с една от бившите шампионки по художествена гимнастика на Русия.

От доста време насам се твърди, че Алина Кабаева е в интимни отношения с руския президент Владимир Путин. Тя отиде да подаде своя глас с широка усмивка на лицето. Това, което направило впечатление бил фактът, че на ръката й греел елегантен пръстен.

Владимир Путин

Не е изключено горещите слухове за предстояща сватба да излязат верни

Според местните медии това означава, че не след дълго обществеността ще получи официално потвърждение на връзката на Алина Кабаева с Владимир Путин. Не е изключено дори руският президент да отведе шампионката по художествена гимнастика до олтара.

Истината е, че тези слухове за връзката им се носят от близо десетилетие. Въпреки това до момента нито един от двамата не е потвърдил или пък отрекъл тази информация. За момента тя остава само в сферата на предположенията и съмненията на обществото и на журналистите.

Жълтите медии твърдят, че от 2008 година насам, папараците им не са успели да уловят Алина Кабаева в опасна близост с нито един друг мъж.
Припомняме, че Владимир Путин сложи край на брака си със съпругата си Людмила Путина през 2014 година. Двамата скъсаха отношенията си след дългогодишен брак, който продължи три десетилетия.

Дали обаче Путин възнамерява да надене отново брачния хомот, както и дали точно Алина Кабаева е новата му избраница, само времето може да покаже, пише gong.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар