Теодора Цонева: Получих помощ свише

Гласувайте за статията

Към днешна дата тя се е взела в ръце

Сестрата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Теодора Цонева сподели, че е получила помощ свише.

Наследницата на големия актьор Коста Цонев е започнала живота си отначало. След като през есента на миналата година Теодора Цонева направи опит да сложи край на живота си, приемайки ударна доза медикаменти, към днешна дата тя вече е взела живота си в ръце.

Припомняме, че Теодора Цонева е един от участниците в тазгодишния сезон на „Гласът на България“. Неин ментор е фолк певицата Камелия.
Теодора Цонева е решена да защити честа на известната си фамилия и да изтрие всички петна, които нанесе върху нея. Освен това си е поставила за цел да се избави завинаги от етикета „черната овца“ на фамилията.

Теодора Цонева

Към днешна дата тя се е взела в ръце

Припомняме, че последната й издънка от есента на миналата година, едва не коства живота й. тогава Теодора Цонева бе изпаднала в тежка депресия и стигна до там, че се нагълта с шепа хапове в съчетание с алкохол, заради което стигна до състояние на кома.
Медиците от токсикологията в „Пирогов“, където бе настанена признаха, че едва са успели да я върнат отново към живота.

Самата Теодора Цонева признава, че е изпаднала в тежка депресия и е виждала целия си живот само в тъмни краски. Сякаш всичко било в мастилен цвят. Не виждала никаква светлинка в тунела, никакви перспективи, всичко й изглеждало огромно и недостижимо.
Поради всички тези причини решила, че вече не си струва да живее.

По време на комата обаче чула баща й да й казва: „Теодорче, не се притеснявай, горе главата. Лошото е зад нас!“. На 50 години Теодора Цонева дава всичко от себе си, за да спечели любовта на публиката.

След като Теодора Цонева се е взела в ръце вече гледа с други очи на живота и смята, че все пак светът е едно поносимо място за живеене, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар