Атанас Стоев бясно ревнува Джена: Не се отделя от нея нито за миг!

Гласувайте за статията

Атанас Стоев лудна по Джена, като залепен е за нея!

Наско Стоев – Малкия Канар е като залепен за съпругата си Джена. Двамата се движат като сиамски близнаци, коментират ги колеги. Музикантът неотлъчно следва половинката си и не се отделя от нея.

Джена

Джена има луд по нея съпруг, не я оставя да направи и крачка без него

Двамата съпрузи са лудо влюбени един в друг и не се отделят нито за миг, защото се ревнуват. Заради което Наско Канара следва жена си. Особено ако Джена има участия в чужбина той е винаги с нея.

Наскоро гласовитката от Разград имаше участие в Лондон. Тя замина за столицата на Великобритания, като в турнето я последва и мъжът й.

Двамата прекараха заедно няколко дни в столицата на Великобритания. След края на участието й Стоев поглези Джена с обиколка из магазините.

Двамата обиколиха и някои от луксозните бутици в големия град. Напазаруваха по нещо за близки и роднини, но най-много подаръци купиха за малкия си син Атанас Стоев Трети.

Наследникът на една от най-големите музикантски фамилии у нас Атанас Стоев-младши и поп фолк певицата Джена си казаха заветното „да” през юли 2016 година. Тържеството бе в един от най-елитните пловдивски хотели, като гостите бяха 300 човека.

Разликата им е с 8 години, в полза на певицата, но това не пречи на щастието им. Двамата се запознават след като Джена получава покана от оркестър „Канарите” да изпее с тях народни песни.

Певицата не се поколебава и за секунда, защото от дете обича тази музика, а е и почитателка на известния оркестър. Там случайно е и малкият им син Атанас. Срещата им е съдбовна и малко след това двамата стават и съпрузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар