Луиза Григорова сащиса мъжа си Мартин Макариев за ЧРД! (виж тук)

Луиза Григорова е перфектната съпруга за Мартин Макариев
0

Луиза Григорова не спира да засвидетелства огромна любов към Мартин Макариев!

Луиза Григорова е лудо влюбена в съпруга си Мартин Макариев. Звездата от „Откраднат живот” спретна щуро парти за рождения ден на режисьора. Събитието се състоя в изключително тесен кръг. Сред поканените бяха само най-близките приятели и роднини на звездното семейство.

Сладураната Луиза Григорова е перфектната съпруга за режисьора Мартин Макариев

Гостите си направиха щур купон, който продължи до ранни зори. Партито определено ще се помни дълго от присъстващите. На финала брюнетката се появи с торта в ръка и тотално размаза с жеста съпруга си.

Не липсваха и импровизации за снимките, които те си щракнаха за спомен. На едно от фотото Макариев дори си сложи капитанска шапка и заприлича на моряк за дълго плаване.

Припомняме, че Луиза Григорова и Мартин Макариев бяха двойка в продължение на четири години. Двамата се запознаха покрай заснемането на общ видеоклип. Малко след това те станаха и гаджета.

Но преди това брюнетката трябваше да си разчисти пътя към леглото на Макариев. Защото той бе любовник с омъжената по това време тяхна колежка Елена Петрова.

Мартин Макариев дълго време упорстваше и не искаше отново да нахлузва брачния си хомот. Той има един провален брак зад гърба си, от който има син. Но желанието да има дете от Луиза Григорова надделяло.

По-младата от него актриса му заявила, че няма да му роди дете, преди те да станат официално съпрузи. Лудо влюбен в нея режисьора се навил на тази решителна крачка в живота си.

Той бил против брака и излишното харчене на пари, но чувствата надделели и с днешна дата двамата са лудо влюбени и много щастливи заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.