Скандал: Людмила Филипова скочи на чичо си заради извънземните! (виж как нападна проф. Лъчезар Филипов)

Скандал: Людмила Филипова скочи на чичо си заради извънземните! (виж как нападна проф. Лъчезар Филипов)
5 (100%) 1 vote

Писателката Людмила Филипова на нож със собствения си чичо!

Актуалната писателка Людмила Филипова е на нож със собствения си чичо проф. Лъчезар Филипов. Причината е едно от последните негови интервюта, в които той твърди, че хората ще направят контакт с НЛО до пет години.

Людмила Филипова

Людмила Филипова жестоко посече чичо си, с когото от години са в открита вражда

Людмила Филипова не на шега изригна в мрежата като остро разкритикува чичо си и на практика застана срещу собствената си кръв. Ето какво написа писателката в мрежата.

„Е, и аз избухвам понякога. Но не мога да слушам повече за интервюта от чичо ми, в които той обяснява, че сме имали ментален контакт с извънземни. Които били скривани от ЦРУ.

Няма нито едно сведение за контакт или артефакт, свързан с извънземни. А вярвайте ми, едно да имаше, ще гръмнат медиите. Твърдения, че има извънземни на Марс и Венера са брутални.

На Марс все още десетки апарати не могат да засекат дори бактерия. А на Венера при + 460 градуса по Целзий дори не опитват. ЦРУ не крие никакви извънземни от нас, така че това са пълни догадки и предположения.

Също така чичо ми не е професор и от БАН са го молили да спре да цитира институцията с безумните си твърдения“, пише Людмила Филипова, цитирана от агенция ПИК.

Всъщност проблемите й с чичо й Лъчезар Филипов датират отпреди няколко години, когато писателката се зарече да го съди за клевета. Как са се развили нещата по делото обаче, към момента не е известно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар