Маги Халваджиян показа червен картон на Малин Кръстев! (ето защо + разкрития за срива на новия сериал)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян отказа роля на Малин Кръстев в полицейския сериал!

Продуцентът Маги Халваджиян постъпи доста жестоко към Малин Кръстев. Актьорът се оказа единственият, който няма роля в новия сериал „Полицаите от края на града“. Решението било на арменеца и шокирало останалите от екипа.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян би шута на Малин Кръстев от сериала си, това шокира всички

Припомняме, че в лентата са включени всички хора на Маги като повечето от тях са членове на „Господари на ефира“. Става дума за Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Ненчо Балабанов, Зуека, Геро, Албена Михова и други.

Единственият, който не бил удостоен с роля в сериала, е Малин Кръстев. Това искрено учуди всички, тъй като той е професионален актьор. Слухове говорят за влошени отношения между Маги Халваджиян и Малинко, но все още не е ясна причината за това.

Прокрадват се и теории, че Кръстев сам е отказал ролята си, заради множеството ангажименти в театъра. Това обаче е малко вероятно като се има предвид, че от лентата той би изкарал петорно повече пари, отколкото цяла година в театъра.

Между другото стана ясно, че така рекламираният полицейски сериал не се радва на очаквания успех сред зрителите. Маги Халваджиян залагаше огромни надежди, че ще се превърне в най-гледаното нещо в ефира, но уви.

Според мненията на потребители по форумите, продукцията е прехвалена, а в действителност е скучновата, на моменти инфантилна и не изпипана добре.

„Случките, лафовете и самото поведение на героите е някак тъпо. Да се бяха постарали повече поне стойностен хумор да вкарат, а не идиотизми като от американските ситкоми“, коментират недоволни зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар