Деси Цонева: Ще ги убия!

Деси Цонева: Ще ги убия!
5 (100%) 1 vote

И тя като много българи не вярва на органите на реда

Половинката и внукът на покойния телевизионер Димитър Цонев, изживяха истински кошмар, а Деси Цонева се закани, че ще убие виновниците за това.

От думите на Деси Цонева става ясно, че тези дни къщата им в столичния квартал „Бояна“, е станала жертва на обирджии.
Тя е бясна от това, че наглите крадци нахлули в дома им, докато майка й и синът й вечеряли.

Деси Цонева прави уточнението, че това е втори поред опит развилнелите се престъпници да опоскат родния й дом. Тя споделя, че обирджиите се опитали да проникнат в дома им, докато майка й и синът й вечеряли на първия етаж.

Деси Цонева

И тя като много българи не вярва на органите на реда

Деси Цонева е бясна най-вече заради стреса, който е преживял малкият Янчо. Тя помоли всички да си представят как би реагирало детето, ако се качи в стаята си и завари някакви наглеци да ровят из нея.

Тя е щастлива от факта, че веднага, след като обирджиите влезли в дома им, се е задействала алармата и те са излетели под налягане навън, за да не бъдат заловени.
Въпреки това 8-годишният й син и Мариана Цонева, са много изплашени след поредното посегателство върху имуществото им.

Деси Цонева обяви категорично, че ако по време на обира си е била у дома, е щяла да ги гръмне на мига, без дори да се замисли, точно както направи лекарят от Пловдив Иван Димитров. Оправната дама е категорична, че не може да се примири с факта, че някакви „отпадъци“ ще влязат в дома й при детето, за да опоскат пари и бижута, с които да се надрусат като говеда.

Въпреки, че е крайно възмутена от случката, не си е направила труда да подаде сигнал в полицията, тъй като също като много българи смята, че няма да й помогнат с абсолютно нищо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар